Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

Η ιστοσελίδα του Δήμου Ορμύλιας

Μία έρευνα της ιστοσελίδας HBnews ανέφερε πρόσφατα ότι το 44% των Ελλήνων χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως μέσο ενημέρωσης,ψυχαγωγίας κι άλλων λόγων.
Με αυτό προφανώς το σκεπτικό, πριν λίγα χρόνια δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα του Δήμου Ορμύλιας.
Για να ενημερώνει τον κόσμο για τις εκδηλώσεις του χωριού, διάφορες ανακοινώσεις και άλλα νέα που αφορούν την γύρω περιοχή.
Αν ανατρέξει κανείς στην ιστοσελίδα της Ορμύλιας θα διαπιστώσει ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην αρχή της λειτουργίας της, αφού αναφέρει λεπτομερώς πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες(Κ.Α.Π.Η.,Κ.Ε.Π. κ.ά),σχετικά με την ιστορία του χωριού, τον αθλητισμό, την παιδεία κ.ά..
Επίσης αναφέρει την διοικητική διάρθρωση του Δήμου ως έχει και έχει και μία καρτέλα σχετικά με τα χρήσιμα τηλέφωνα.
Ως εδώ όλα καλά!Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το χωριό μας και χρήσιμα στοιχεία,αλλά θέλω να θίξω το γεγονός ότι από τότε δεν έχει παρουσιάσει σημαντικές αλλαγές (σ.σ. η ιστοσελίδα) και στην καρτέλα ''Τα Νέα του Δήμου'' δεν έχει  ούτε μία ανάρτηση!!
Μα τόσο ήσυχα κυλάει η ζωή στο χωριό;;; Χωρίς εκδηλώσεις;;; Χωρίς ανακοινώσεις;;;
Γράφει ακόμα με μεγάλα γράμματα ''Δήμος Ορμύλιας-ο αρχαιότερος οικισμός της Χαλκιδικής''.Μήπως είναι καιρός να εκσυγχρονιστούμε;
Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες κάπου...απλά μια ερώτηση να κάνω...
Πες μου...δεν θα ήταν πιο ωραίο να υπήρχε καλύτερη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στο χωριό μας μέσω του διαδικτύου;0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.