Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

Ποδηλατοδρομία στην Ορμύλια 5/6/2010


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ποδηλατοδρομία και φέτος στο χωριό μας.
Πάνω από 250 συμμετέχοντες , από την Ορμύλια αλλά και από τις γύρω περιοχές, έλαβαν μέρος σε μία υπέροχη διαδρομή, όπου οι άνθρωποι ήρθαν σε επαφή με τη φύση και έδωσαν το δικό τους μήνυμα.
Οι ''Φίλοι του Χαβρία'' αξίζουν συγχαρητήρια αφού και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος προχώρησαν στη διοργάνωση της ποδηλατοδρομίας και των λοιπών εκδηλώσεων, αφού μ' αυτόν τον τρόπο προάγουν την παιδεία και τον πολιτισμό και περνούν πολλά θετικά μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους.
Να υπενθυμίσω ότι στο τέλος της ποδηλατικής πορείας, κληρώθηκαν ποδήλατα σε 15 τυχερούς φίλους που έλαβαν μέρος.
Νωρίτερα βέβαια, είχε ακολουθήσει πορεία Ορμύλια-Χαβρίας-Μοναστήρι Αγίου Αρσενίου-Βατοπέδι-Ψακούδια με άλογα από αναβάτες των ''Φίλων του Χαβρία'' αλλά και άλλων πολλών αναβατών.


Αναλυτικότερα στο παρακάτω απόσπασμα από την τηλεόραση του Super TV:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.