Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2010

Παράπονα- επισημάνσεις Ορμυλιωτών

Νέα παράπονα έκαναν φίλοι κι αναγνώστες του blog της Ορμύλιας.


Τα νέα παράπονα αφορούν τον πλακόστρωτο δρόμο από την εκκλησία μας μέχρι το δημαρχείο, ο οποίος είναι σε πολλά σημεία χαλασμένος(αν όχι ολόκληρος), με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα τόσο στους πεζούς όσο και στα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Ένα ακόμη παράπονο έγινε για τους προβολείς του δημοτικού μας σταδίου, οι οποίοι ήταν στις 2.05 π.μ. αναμμένοι! 


Επίσης στην καρτέλα ''Μ'αρέσει- Δεν μ'αρέσει'' έγινε παρόμοια επισήμανση με την από πάνω, αφού το πρωί, όταν ο ήλιος έχει βγει για τα καλά στον ουρανό, τα φώτα του πάρκου μας εξακολουθούν να ΄ναι αναμμένα!
Τέλος, ακόμη μία δυσαρέσκεια υπάρχει για το ότι οι συγχωριανοί μας παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια, μη αφήνοντας άλλη επιλογή στους πεζούς οι οποίοι περπατάνε καταμεσής του δρόμου!
(για το τελευταίο παράπονο, το blog μας έχει κάνει σχετική ανάρτηση, την οποία θα δείτε εδώ)


Ελπίζουμε αυτή η μικρή κινητοποίηση των συγχωριανών μας που γίνεται μέσω του blog, να συνεχιστεί   και να γίνει ακόμη μεγαλύτερη, γιατί για να γίνουμε καλύτεροι όλοι, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι..!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.