Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Παράπονα επισημάνσεις Ορμυλιωτών: +2


Ακόμα δύο παράπονα έφτασαν στο blog μας.
Οι αναγνώστες μας αυτή τη φορά έθιξαν την επικινδυνότητα του δρόμου από τη διακλάδωση της Ορμύλιας με τον επαρχιακό δρόμο Θεσσαλονίκης-Σιθωνίας μέχρι τα πεύκα  ο οποίος έχει χαλάσει, όπως είναι λογικό, με την πάροδο του χρόνου αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να λύσει το θέμα.
Επιπλέον, από την πρώτη ασφαλτόστρωση του δρόμου μέχρι σήμερα, έχουμε θρηνήσει δυστυχώς αρκετά θύματα σ' αυτόν τον δρόμο. 
Τέλος το άλλο παράπονο αφορά την τοποθέτηση φαναριών στην προαναφερθείσα διακλάδωση.
Η ταλαιπωρία των Ορμυλιωτών , κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι -αν όχι ανυπόφορη- μεγάλη.

Αναλυτικά τα προβλήματα που έθεσαν οι αναγνώστες μας, και τους ευχαριστούμε γι' αυτό:

Ανώνυμος είπε...
Εγω θα ηθελα να επισημάνω το προβλημα του οδικου δικτυου από την διασταύρωση μέχρι και το πάρκο. είναι κακή η ασφαλτόστρωση και κυρίως δεν φαίνεται η διαγράμμιση με αποτέλεσμα το βράδυ ο δρόμος να είναι επικίνδυνος!!!Ανώνυμος είπε...
στον κόμβο της ορμύλιας με τον επαρχιακό δρόμο σιθωνίας (διασταύρωση), πρέπει να τοποθετηθούν φανάρια...το καλοκαίρι η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη και άκρως επικίνδυνη για όποιον βγαίνει από την ορμύλια. Στην καλύτερη περίπτωση, πρέπει να περιμένει 10-15 λεπτά....και αν τύχει σαββατοκύριακό πολύ περισσότερο!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.