Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Καθολική συμμετοχή των ελαιοπαραγωγών στις κινητοποιήσεις

Σήμερα,οι ελαιοπαραγωγοί συγκεντρώθηκαν στη διακλάδωση της Ορμύλιας και κατευθύνθηκαν στα εργοστάσια της περιοχής και δέσμευσαν τους ιδιοκτήτες τους να μη παραλαμβάνουν ελιές.
Εκείνο που παρατηρήθηκε σήμερα ήταν η μεγάλη συμμετοχή των ελαιοπαραγωγών σ’ αυτήν την κινητοποίηση, αλλά και η αποφασιστικότητά τους να μη δώσουν το προϊόν τους σ’ αυτήν την εξευτελιστική τιμή. Το ‘ χει κατανοήσει πλήρως στο σύνολό του ο κόσμος και είναι αποφασισμένος, μ’ ότι συνεπάγεται αυτό, να μη δώσει ούτε ένα κιλό στους εμπόρους.
Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Ιταλοί έμποροι είχαν σχεδιάσει να ξεκινήσουν με 0,85 ευρώ και, αφού έμπαιναν όλοι στη διαδικασία της παράδοσης στη συνέχεια θα μείωναν την τιμή στα 0,70 ευρώ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.