Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

Εντείνονται οι κινητοποιήσεις των ελαιοπαραγωγών


Σήμερα το πρωί οι ελαιοπαραγωγοί της Ορμύλιας με επικεφαλής τον πρόεδρο Στεφανίδη Χριστόφορο και το δήμαρχο Σταμούδη Ελευθέριο συγκεντρώθηκαν στο πάρκο με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα και περιόδευσαν στα εργοστάσια του χωριού με σκοπό να συζητήσουν με τους εμπόρους το θέμα της τιμής της ελιάς, η οποία θεωρείται εξευτελιστική ( 0,85 ευρώ τα 110 κομμάτια). Η συζήτηση με τους εμπόρους απέβη άκαρπη.

Στις πέντε η ώρα το απόγευμα ξεκίνησαν απ’ την Ορμύλια οι ελαιοπαραγωγοί της Ορμύλιας και συναντήθηκαν με τους ελαιοπαραγωγούς των Καλυβών, της Ολύνθου, του Αγίου Μάμαντος και της Πορταριάς στον κόμβο της Ολύνθου με σκοπό να περιοδεύσουν σ’ όλα τα ελαιοπαραγωγικά χωριά της Χαλκιδικής και να διατρανώσουν την αποφασιστικότητά τους ότι δε θα ξεκινήσουν τη συγκομιδή, αν δεν ανακοινωθούν ικανοποιητικές τιμές από τους μεγαλοεμπόρους, οι οποίοι είναι και οι κύριοι ρυθμιστές της τιμής της ελιάς.


Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλυβών Πολυγύρου, Γκολόης Γεώργιος, απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή στον Υπουργό Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη.
Αποθηκεύστε τη φωτογραφία για να τη δείτε μεγαλύτερη

1 σχόλιο:

  1. το άρθρο αυτό
    αναδημοσιεύτηκε από το tromaktiko blog.
    Μπράβο, άμεση ενημέρωση για 10000000 αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.