Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο αγώνας συνεχίζεται...

Συνέχισαν και σήμερα οι ελαιοπαραγωγοί τις κινητοποιήσεις τους.
Με αφετηρία τον κόμβο της Ολύνθου, όπου συγκεντρώθηκαν από την Ορμύλια, Βραστά, Καλύβες, Όλυνθο και Άγιο Μάμα, σχημάτισαν μια τεράστια αυτοκινητοπομπή, η οποία πέρασε απ’ τα ελαιοπαραγωγικά χωριά και διαδήλωσαν την αποφασιστικότητά τους για συνέχιση του αγώνα.


Ήδη, σύμφωνα με το blog των Σημάντρων, άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια υποχώρησης των εμπόρων, οι οποίοι ανακοίνωσαν ένα ευρώ για τα 110 τεμάχια (Κωνσταντόπουλος, Δεληγιάννης).
Στη συνέχεια η Συντονιστική Επιτροπή των ελαιοπαραγωγών μετέβη στην Τρίγλια για να συζητήσει με τους εκπροσώπους των ελαιοπαραγωγών της για τη συμμετοχή τους στην τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν τα υπόλοιπα χωριά.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.