Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Κινητοποιήσεις ελαιοπαραγωγών στην Ορμύλια Χαλκιδικής
Απόψε στις 9.30 μ.μ. ένα μεγάλο κομβόι αγροτικών αυτοκινήτων ελαιοπαραγωγών από διάφορα ελαιοπαραγωγικά χωριά της Χαλκιδικής απέκλεισε για τριάντα λεπτά το μονόδρομο στο πάρκο της Ορμύλιας, στέλνοντας το αγωνιστικό μήνυμα στους συγχωριανούς μας ότι είναι αποφασισμένοι και με κόστος ακόμη να μην προβούν στη συγκομιδή της ελιάς και πως πρέπει το ίδιο να πράξουν όλοι οι ορμυλιώτες.
Κάλεσαν τους συγχωριανούς μας να συγκεντρωθούν με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα αύριο στις εννιά η ώρα το πρωί στο χώρο του πάρκου και να περιοδεύσουν σ’ όλα τα ελαιοπαραγωγικά χωριά της Χαλκιδικής και να δώσουν το δυναμικό παρόν έτσι, ώστε κανένας ελαιοπαραγωγός να μην ξεκινήσει τη συγκομιδή και να υποχρεωθούν οι έμποροι να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τη διαμόρφωση της τιμής της ελιάς. Τα 0,85 ευρώ που ανακοινώθηκαν από κάποιους εμπόρους θεωρείται εξευτελιστική τιμή για το προϊόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.