Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Βροντερό παρόν!


Για άλλη μια μέρα έκαναν αισθητή την παρουσία τους οι ελαιοπαραγωγοί, ξεκινώντας από τον κόμβο της Ολύνθου, με την καθιερωμένη διέλευσή τους από τα ελαιοπαραγωγικά χωριά αλλά κι απ’ τα σημεία παραλαβής της ελιάς με μια ατέλειωτη αυτοκινητοπομπή.
Η αγανάκτησή τους είναι έκδηλη στα πρόσωπά τους και η οργή τους εκφράζεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο στις συζητήσεις τους από την προκλητική συμπεριφορά των μεγαλοεμπόρων που θέλουν να πάρουν την παραγωγή τους σ’ αυτήν την εξευτελιστική τιμή των 0,85 ή και 0,80 ευρώ αλλά και την απαράδεκτη στάση κάποιων μεταποιητών, όπως δηλώνουν, που άρχισαν να παραλαμβάνουν ελιές στις μονάδες τους. Η κατάσταση είναι πολύ τεταμένη και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος διαλόγου ανάμεσα στις δυο πλευρές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.