Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

"Στον αέρα οι κινητοποιήσεις ελαιοπαραγωγών Χαλκιδικής", λέει ένας αγανακτισμένος αγρότης...

Ένας αναγνώστης του blog μας, μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα σχετικά με τις κινητοποιήσεις των ελαιοπαραγωγών Χαλκιδικής το οποίο και δημοσιεύουμε: 
Απογοήτευσε για δεύτερη μέρα η συντονιστική επιτροπή και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κύριος Στεφανίδης,χθες η κινητοποίηση ξεκίνησε δυναμικά το πρωί από την Ολύνθο  πήγαμε Ν.Μουδανιά στην ένωση συνεχίστηκε η περιοδεία  Πορτάρια και Σήμαντρα,και κατά έως τη  1το μεσημέρι έληξε λέγοντας ο κύριος Στεφανίδης να πάμε  για φαγητό.Σήμερα Κυριακή μαζευτήκαμε Καλύβες στον κόμβο,αποφασίστηκε....
να ξεκινήσουμε περιοδεία στα χωράφια ενημερώνοντας τους παραγωγούς και παρακαλώντας να σταματήσουν την συγκομιδή,όντος βρήκαμε 6,7 παραγωγούς που μάζευαν, υποσχέθηκαν να σταματήσουν,κατά τη 1 το μεσημέρι είμαστε ακόμη Καλύβες η συντονιστική επιτροπή αποφάσισε να σταματήσουμε για σήμερα και ιδίως ο κύριος Στεφανίδης έλεγε φτάνει και να πάμε στο σπίτι μας, και να μαζευτούμε αύριο το πρωί δεν ξέρω και εγώ που και γιατί, ο κοσμος; διαμαρτύρονταν έντονα λέγοντας να πάμε Ορμύλια Βραστά Πολύγυρο Πορταριά και οπού αλλού υπήρχαν πληροφορίες για να βρούμε ελαιοπαραγωγούς που μαζεύουν ελιές.
Εγω εξαγριώθηκα με αυτήν την απόφαση και αποχωρώ από αυτό το μη καλά οργανωμένο αγώνα.
Κύριοι της Συντονιστικής επιτροπής δεν μπορείτε εσείς να αποφασίζετε μόνοι σας και..... με τον τρόπο σας να χάνετε τον κόσμο.,όταν ο κόσμος είναι ξεσηκωμένος.
ΜΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ  Χ Α Σ Α Μ Ε!!!


ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΓΟΤΗΣ.
(va****@gmail.com)

3 σχόλια:

 1. Εσύ τώρα τι παραπονιέσαι;
  Αν όντως "αγωνιζόσουν" και ενδιαφερόσουν για τον αγώνα, θα τα έλεγες αυτά μπροστά σε όλους, όταν ήμασταν μαζεμένοι αντί να κλαίγεσαι στα blogs.
  Μπορεί να έχεις ένα μικρό δίκιο σ' αυτά που λες, αλλά το χάνεις όταν φεύγεις έτσι απ'τον αγώνα (αν ήσουν κιόλας) χωρίς να παλέψεις μέχρι τέλος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ήμουν προστάτης στον αγώνα και παραμένω,δεν μαζεύω ελιές μέχρι την Τετάρτη, απλά επειδής έρχομαι συνέχεια από μακρινό χωριό, ειλικρινά κουράστηκα δέκα μέρες τρέχω.

  Δεν μου αρέσει ο τρόπος καθοδήγησης της συντονιστικής επιτροπής,μια συντονιστική επιτροπή που ούτε εγώ κατάλαβα ποτέ βγήκε.

  Με αυτές της αποφάσεις που παίρνουν με βάζουν άλλα μες το μυαλό μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σ'ΑΜΑΝΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ'ΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ..... 1ας 2ιο ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ...! Η ΟΡΜΥΛΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.