Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

Κώστας Μπογδάνος: "Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο προϋπολογισμός του νέου Δήμου!"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου,Κώστας Μπογδάνος, ολοκλήρωσε χθες το πρόγραμμα των προεκλογικών του ομιλιών στον Πολύγυρο, μιλώντας μπροστά σε πλήθος κόσμου. Ο κ. Μπογδάνος καταρχήν ευχαρίστησε τον κόσμο για το πρώτο ελπιδοφόρο μήνυμα της προηγούμενης Κυριακής, που έφερε το συνδυασμό του στον 2ο γύρο αυτής της δύσκολης και άνισης εκλογικής αναμέτρησης, και συνέχισε λέγοντας:
«Αλλά και όσους δεν μας προτίμησαν, θέλω να τους καλέσω να έρθουν μαζί μας την Κυριακή, στην πιο κρίσιμη και καθοριστική μάχη των τελευταίων χρόνων για τον Πολύγυρο. Είναι η μάχη μεταξύ δύο διαφορετικών μετώπων.
Των ανθρώπων που με το βίο τους, τη στάση ζωής τους, την πολιτική και κοινωνική σταδιοδρομία τους, έχουν αποδείξει το πραγματικό τους ενδιαφέρον για τον τόπο, που ζουν και δημιουργούν εδώ, και των άλλων, που δεν τους δένει τίποτα με τον τόπο, ήταν και θα είναι επισκέπτες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία του νέου Δήμου, ο προϋπολογισμός του νέου Δήμου! Όπως είχε προειδοποιήσει ο Θωμάς ο Καπλάνης, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο πλουτισμός και η απόκτηση περιουσιακών στοιχείων μέσω της ενασχόλησης με τα κοινά».


Ο κ. Μπογδάνος υπογράμμισε ότι «η στάση ζωής του καθένα μας, ο βίος και η δράση του, οι μέθοδοι που χρησιμοποίησε σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, οι ενέργειες και οι αποφάσεις που παίρνουμε από τις θέσεις ευθύνης και εξουσίας που κατέχουμε, το ποιους εξυπηρετούν αυτές οι αποφάσεις,δείχνουν το ήθος της πολιτικής που θα εφαρμόσουμε και στο νέο Δήμο».


Στη συνέχεια απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους τονίζοντας: «Δεν ζητούμε απλά την ψήφο σας. Ζητούμε την ενεργή συμμετοχή σας και τη συνεργασία σας και αύριο στη διοίκηση του Δήμου. Είχαμε και έχουμε κοινούς στόχους, κοινή στάση και θέση στα ζητήματα της ηθικής και της χρηστής διαχείρισης. Είχαμε κοινές θέσεις και σε όλη την τετραετία σε σημαντικά ζητήματα που αφορούσαν την πόλη μας. Κοινός πρέπει να είναι και ο αγώνας της Κυριακής! Αν η κοινωνία μας δεν αντιδράσει ΤΩΡΑ, πριν να είναι αργά, τότε θα την αναγκάσουν να υποταχθεί. Είμαστε σίγουροι ότι έχει ηθικές αντιστάσεις. Την Κυριακή είναι η ΩΡΑ της ύστατης ευθύνης για το μέλλον του τόπου. Όλοι πρέπει να την αναλάβουμε στο μέτρο που μας αναλογεί».


Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε και στο θέμα της αποχής τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η αποχή, η αδιαφορία, το να μην παίρνουμε θέση δεν είναι λύση. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ! Υπάρχουν και οι υγιείς δυνάμεις της νομιμότητας, της αλήθειας και της προόδου, της αξιοσύνης και της εργατικότητας. Ενωμένες την 2η Κυριακή, θα δώσουν τη μάχη και θα την κερδίσουν!»


Ένα από τα σημεία στα οποία στάθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος είναι η ανάπτυξη του νέου Δήμου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο σταθερός μας προσανατολισμός στην απόκτηση υποδομών αποτελεί την μοναδική διέξοδο για το άλμα της ανάπτυξης που χρειάζεται ο Δήμος, η πρωτεύουσα, ο Πολύγυρος. Είναι η βάση της ευημερίας των πολιτών, το θεμέλιο κάθε αναπτυξιακής και επενδυτικής πρωτοβουλίας».


«Χρειάζεται δουλειά μέρα και νύχτα όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Συνεχής συνεργασία καθημερινά με τους σημερινούς Δημάρχους, φίλους και συνεργάτες, για να είμαστε έτοιμοι την 1η του Γενάρη να ξεκινήσουμε χωρίς προβλήματα, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς δικαιολογίες σκοπιμότητας, την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Χωρίς δογματισμούς και σε συνεργασία με όλους, θα πρέπει να αναδείξουμε ΟΛΑ τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου Δήμου μας, σε θάλασσα, παραλίες, βουνά, δυναμικές καλλιέργειες, μεταλλεία, αρχαιότητες, παράδοση και πολιτισμό».


Ο κ. Μπογδάνος απηύθυνε προσωπικό κάλεσμα σε όλες και όλους, ότι κι αν ψήφισαν την πρώτη Κυριακή. Απηύθυνε μάλιστα προσωπικό κάλεσμα συστράτευσης και συνεργασίας στους φίλους και συναδέλφους Θωμά Καπλάνη και Νίκο Παρθενιώτη και τους άξιους συνεργάτες τους.


Ο κ. Μπογδάνος τελείωσε την ομιλία του τονίζοντας με έμφαση:


«Η αυριανή νίκη θα είναι νίκη όλων των υγιώς σκεπτόμενων και ενεργούντων δυνάμεων του τόπου, θα είναι ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ! Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν την επόμενη μέρα να βάψει με οποιαδήποτε πολιτική απόχρωση τον Δήμο μας! Το χρώμα της νίκης θα είναι το χρώμα του Πολυγύρου!»
πηγή: Ρεσπέντζα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.