Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Παπαδημητρίου Αντώνης: Και οι διακρίσεις συνεχίζονται...


Μία ακόμη διάκριση, και ένα νέο μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Ορμυλιώτης αθλητής μεγάλων αποστάσεων.
Στη Λάρισα, πριν από 4 μέρες (12/12/2010) ο Αντώνης, κατέκτησε την τρίτη θέση(πρώτος στην κατηγορία του) και το χάλκινο μετάλλιο (βλ. φώτο) σε έναν αγώνα όπου η θερμοκρασία , κατά την εκκίνηση του αγώνα, άγγιζε τους 0 βαθμούς!
Στον ημιμαραθώνιο αυτόν(21097 μέτρα)
,πρώτος τερμάτισε ο Αιθίοπας Wegene Tafese , ενώ δεύτερος ο Τσιούνης Ιωάννης, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στον διεθνή μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης πριν από λίγο καιρό!
Απ' ότι βλέπετε το έργο του Ορμυλιώτη αθλητή μόνο εύκολο δεν ήταν ανάμεσα σ' αυτούς τους κορυφαίους αθλητές!
Βέβαια αυτή η διάκριση δεν είναι η μόνη.
Πρόσφατα κατετάγη 2ος στον  1ο ορεινό ημιμαραθώνιο Οχυρού Νυμφαίας που διοργάνωσε ο «Σπάρτακος» ενώ λίγες μέρες νωρίτερα, στον μαραθώνιο της Αθήνας, στην κατηγορία των 10.000 μέτρων όπου έλαβε μέρος και ο Πρωθυπουργός, κατετάγη 3ος.
Μία φράση του που κρατάμε από τις δηλώσεις του, μετά τον ημιμαραθώνιο του Οχυρού Νυμφαίας είναι η εξής: «Ασχολούμαι 1,5 χρόνο με το τρέξιμο. Τρέχω κάθε μέρα. Αν δεν τρέξω κάθε μέρα δεν μπορώ. Ζω με αυτό το πράγμα.»
Βέβαια θέλω να θίξω και το εξής..
Γίνεται συνεχώς μία προσπάθεια στον χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ -η οποία γίνεται από Ορμυλιώτες με όρεξη και μεράκι- όπου οι ομάδες μας πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες τους, αλλά ο αθλητισμός δεν είναι μόνο αυτά τα δύο αθλήματα.
Όταν βρίσκομαι στο χωριό, βλέπω πάρα πολλά άτομα να πηγαίνουν στο γήπεδο για τρέξιμο ή περπάτημα, σε έναν στίβο που μόνο στίβο δε θυμίζει.
Είναι καιρός, με αφορμή και τον Αντώνη που με τις διακρίσεις του κάνει περήφανη την Ορμύλια, να γίνει ένα ταρτάν στον χώρο του γηπέδου, το οποίο σαφώς και πληρεί τις προδιαγραφές για κάτι τέτοιο.
Ακόμη και να μην αντέχει οικονομικά ο Δήμος τουλάχιστον ας γίνει μία διαμόρφωση του ήδη υπάρχοντα χώρου για να αποφεύγονται και οι τραυματισμοί.
Μελλοντικά, μπορεί να δημιουργηθεί και κάποιος σύλλογος, ώστε να ενθαρρύνονται ακόμη και μικρά παιδιά και να ασχολούνται με τον στίβο.
Ελπίζουμε οι προτάσεις μας να ακουστούν προς όφελος όλων μας...


Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα από τον ημιμαραθώνιο της Λάρισας(12/12/2010):





 Για να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά πατήστε εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.