Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

«Στο κόκκινο» για τον κίνδυνο εκδήλωσης πλημμυρών βρίσκεται η Ορμύλια!

Σημερινό δημοσίευμα του Αγγελιοφόρου (διαβάστε το ολόκληρο εδώ), αναφέρει ότι η Ορμύλια -μαζί με άλλες πολλές περιοχές της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και των Σερρών- είναι εκτεθειμένη σε κίνδυνο πλημμυρών. 
Ακόμη αναφέρει, ότι στις περιοχές αυτές (συμπεριλαμβανομένης της Ορμύλιας) θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ενώ απαιτείται η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών (Περιφέρεια, Πυροσβεστική, δήμοι, Αστυνομία, εθελοντικές ομάδες κ.ά.) σε περίπτωση πλημμυρών ή χιονοπτώσεων, όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι των συναρμόδιων φορέων που συμμετείχαν χτες στην περιφερειακή σύσκεψη με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού», που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία της γ.γ. της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Μαρίας Λιονή.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.