Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Αύριο 21/1, στις 11 π.μ., ενημέρωση στην Ορμύλια, από την ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ.


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Η ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. Α.Ε., στα πλαίσια της ευρείας δημοσιοποίησης της 1ης προκήρυξης του τοπικού προγράμματος «Εφαρμογή της Προσέγγιση LEADER» Νομού Χαλκιδικής, και συγκεκριμένα των Μέτρων που αφορούν ιδιωτικά και δημόσια έργα, όπως «Αύξηση της αξίας των γεωργικών και δασοκομικών προϊόντων», «Διαφοροποίηση προς μη γεωργικές δραστηριότητες», «Στήριξη της δημιουργίας και ανάπτυξης πολύ μικρών επιχειρήσεων», «Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων», «Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό», «Ανακαίνιση και ανάπτυξη των χωριών» και «Διατήρηση και αναβάθμιση της αγροτικής κληρονομιάς», ανακοινώνει το πρόγραμμα των ενημερωτικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 1Ης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
 ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
«ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER»
ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Περισσότερα στην επίσημη σελίδα της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. http://www.anetxa.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.