Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Ανθόκηπος και ιδιωτικό λαογραφικό μουσείο Μαυρομάτη


Ο ανθόκηπος της οικογένειας της Μαρίας και του Λάμπη Μαυρομάτη είναι μια επιχείρηση που με πολύ μεράκι έχουν στήσει εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή Τοπικό της Ορμύλιας.
Ο επισκέπτης ξεναγείται από τους φιλόξενους ιδιοκτήτες στα διάφορα τμήματά του και απολαμβάνει την ποικιλία φυτών και χρωμάτων , μολονότι βρισκόμαστε ακόμα στο χειμώνα.
Στην είσοδο υπάρχει ένας εξαιρετικός εκθεσιακός χώρος με συνθέσεις φυτών και όχι μόνο. Πλάι εκτίθενται εικαστικές δημιουργίες. Στο μίνι ιδιωτικό λαογραφικό μουσείο που επιμελείται η Μαρία έχουν συγκεντρωθεί αντικείμενα λαογραφικού ενδιαφέροντος της περασμένης εποχής, αυτής που ζήσαμε πριν την εμφάνιση του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ορμύλια.
Επισκεφτείτε τον.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον ανθόκηπο και το μίνι ιδιωτικό λαογραφικό μουσείο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.