Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Επένδυση χρυσού: Μοναδική λύση το δημοψήφισμα!


Αγαπητοί συμπατριώτες,

Μετά την συγκέντρωση υπέρ της επένδυσης στο Παλαιοχώρι και την αντίστοιχη κατά της επένδυσης στην Ιερισσό τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη τροπή. Δεν είναι δυνατόν μετά από 37 χρόνια ομαλής λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος να συγκρουόμαστε και να θέλουμε να επιβάλλουμε την άποψη μας με φωνές και προπηλακισμούςΠιστεύω ακράδαντα ότι η μοναδική λύση είναι το τοπικό δημοψήφισμα με μυστική ψηφοφορία και κάλπη και σεβασμός του αποτελέσματος.
Υπενθυμίζω ότι στην Ελβετία τα τελευταία χρόνια έγιναν τρία δημοψηφίσματαγια θέματα περιβάλλοντος που αφορούσαν την προστασία των υγροτόπων, την προστασία των Άλπεων από βαρειά κυκλοφορία οχημάτων και την ανάπτυξη πυρηνικών εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Ας λύσουμε το πρόβλημα πολιτισμένα αποφεύγοντας πρακτικές τριτοκοσμικής χώρας.
Αστέριος Παντοκράτορας
Καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης
γεννηθείς στο Νεοχώρι Χαλκιδικής


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.