Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Η μήνυση σε βάρος της Ρεσπέντζας.


Σας είχαμε υποσχεθεί πως για τη δίωξη της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ θα σας τα πούμε μόλις έχουμε νεότερα στοιχεία. Έχουμε λοιπόν σήμερα και σας τα παρουσιάζουμε να ενημερωθείτε και σεις.
Μηνυτής είναι η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Ζωγράφου στο Δήμο Πολυγύρου,Δικηγόρος, Τριανταφυλλιά Μυλωνά και μάρτυρας κατηγορίας ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χρήστος Βορδός, μας καταλογίζει, η μηνύτρια, "συκοφαντική δυσφήμιση κατ' εξακολούθηση" αναφερόμενη στα σχόλια των αναγνωστών μαςπου έγιναν στη ανάρτηση όπου και ανακοινώσαμε το ψηφοδέλτιο του Ζωγράφου, προεκλογικά.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μήνυση στρέφεται και κατά
του blog "ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ" με τη διαφορά ότι στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ υπάρχει αναφορά σε έναν διαχειριστή της ενώ για το "ΣΤΙΓΜΑ" η αναφορά γίνεται ως blog γιατί πιθανά δεν της είναι, της μηνύτριας, γνωστός ο ή κάποιος από τους διαχειριστές αυτού του blog.
Η συνέχεια, φυσικά, θα δοθεί στα δικαστήρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.