Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

ΣΥΛΛΟΓΟΙ και ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Η Βοήθεια στο Σπίτι και οι τέσσερεις χιλιάδες εργαζόμενοι σε αυτή, μετά από τόσα χρόνια συνεχόμενων παρατάσεων και κοροϊδίας και δεδομένου ότι:
 Η πολιτεία αφήνει 130.000 μοναχικούς, ανήμπορους ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ χωρίς φροντίδα
 Οδηγεί σε κλείσιμο τη πολυτιμότερη υπηρεσία πρόνοιας στη χώρα μας
 Οδηγεί σε απόλυση το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων
Αφού τα κριτήρια του ΕΣΠΑ αλλοιώνουν τον προνοιακό χαρακτήρα και τα χρήματα που προβλέπει δεν επαρκούν , συμμετέχουν στη :

ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011
Την Πέμπτη 31 Μαρτίου κ ώρα 11:00 π.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος
Ζητώντας:
 Να καλυφθούν από εθνικούς πόρους ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ που θα προκύψουν από τα κριτήρια του ΕΣΠΑ ώστε και οι μοναχικοί ανήμποροι ηλικιωμένοι να εξυπηρετηθούν και όλοι οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν να εργάζονται.
 Η πολιτεία και η ΚΕΔΚΕ να συμφωνήσουν για σταθερή και μόνιμη χρηματοδότηση όλων των δομών και να εντάξουν όλους τους εργαζόμενους που ήδη απασχολούνται, στις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων, ώστε το 2012, το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι να γίνει επιτέλους υπηρεσία της πολιτείας και όχι κοινωνική εταιρία του ιδιωτικού κανιβαλισμού όπως προωθείτε να γίνει με Νομοσχέδιο που κατατίθεται άμεσα.
Οι εργαζόμενοι που:
 Παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 5,6,7 Μήνες
 Δεν ξέρουν πότε και από πού θα πληρωθούν από 1/1/2011 και μετά
 Έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ
 Καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες
Σας καλούμε όλους να συμπαρασταθείτε στον δίκαιο αγώνα μας ώστε η μέριμνα για τον ανήμπορο ηλικιωμένο άνθρωπο να γίνει πράξη, γιατί τίποτα δεν πρέπει να μας αφήνει, να τους αφήνουμε……
Με εκτίμηση
Τα Δ.Σ
Εκφράζουμε,ως blog, τη συμπαράστασή μας στους εργαζομένους ''Βοήθεια στο Σπίτι'', τονίζοντας το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν στους ανήμπορους ηλικιωμένους από ιδία γνώση. Ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι στην Ορμύλια Πειραλής Πέτρος, Κατσιφοδήμος Δήμος και Παπουτσή Μαρία δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ανακούφιση αυτής της κατηγορίας των συμπολιτών μας .
1 σχόλιο:

 1. Κασσάνδρα παπαγιαννης συνταξιούχος πολιτικός
  Μουδανιά ιορδανιδης συνταξιούχος δήμαρχος
  Σιθωνία τζιτζιος συνταξιούχος δήμαρχος
  Πολύγυρος ζωγράφος συνταξιούχος δήμαρχος
  Αριστοτέλης παχτας συνταξιούχος πολιτικός
  Δριβελεγκας συνταξιούχος βουλευτής
  Βαγιωνας συνταξιούχος βουλευτής
  Λαφαζανης……..
  Άρα συμπέρασμα Χαλκιδικιώτη τους συνταξιούχους ψήφισες τι περιμένεις λοιπόν ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.