Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Γιάννης Γιοματάρης


Συναντήσαμε τον πυρηνικό επιστήμονα Γιάννη Γιοματάρη στο φαρμακείο του Μανόλη Αλμπάνη, ο οποίος ήρθε στην Ορμύλια για μια ολιγοήμερη επίσκεψη στους δικούς του και μας μίλησε για το πυρηνικό ατύχημα της Ιαπωνίας και πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ραδιενέργειας για την Ελλάδα , διευκρινίζοντας ότι δεν έχει καμιά σχέση με αυτό του Τσέρνομπιλ.
Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Γιοματάρης είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε την πρώτη παγκοσμίως αντιπυρηνική διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ορμύλια το 1986, ύστερα από το ατύχημα του πυρηνικού εργοστασίου στο Τσέρνομπιλ, όπως αναφέρθηκε στο ημερήσιο τύπο της εποχής εκείνης.(διαβάστε περισσότερα εδώ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.