Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Κι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας πήρε θέση για τη δίωξη που ασκήθηκε στο Διαχειριστή της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το διαδίκτυο έδωσε τη δυνατότητα σε εκατομμύρια πολιτών ανά τον κόσμο να ανταλλάσσουν πληροφορίες, να καταθέτουν ελεύθερα απόψεις και να κρίνουν την εξουσία. Ως τέτοιο, εναλλακτικό, μέσο ενημέρωσης πρέπει να το δεχτούμε, έστω και αν κάποιες φορές η κριτική που εκφράζεται κινείται στα όρια της υπερβολής. Η δημόσια καλοπροαίρετη και αντικειμενική κριτική των πράξεων, όσων εμπλέκονται με τα κοινά, πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη, γιατί έτσι γινόμαστε όλοι, κρίνοντες και κρινόμενοι, καλύτεροι. Χωρίς να γνωρίζω το


περιεχόμενο της υπόθεσης, ελπίζω η μήνυση που ασκήθηκε, κατά του διαχειριστή του blog « ρεσπέντζα », να μην έχει ως στόχο τη δυνατότητα των πολιτών στην ελεύθερη έκφραση. Θεωρώ ότι το θέμα πρέπει να τελειώσει εδώ.Καταλήγοντας δηλώνω υποστηρικτής της λειτουργίας των blogs. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε τα καυστικά και σκληρά σχόλια, έχω δεχτεί κι εγώ αρκετά, στη «Ρεσπέντζα».

Γιάννης Δριβελέγκας
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Ν. Χαλκιδικής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.