Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Το Πυροφυλάκιο ( παρατηρητήριο) των κυνηγών


Το Πυροφυλάκιο (παρατηρητήριο) των κυνηγών βρίσκεται στo Τουρλάκι, λίγο πιο πάνω από τη Μονάδα του Θανάση Βασίλα. Κατασκευάστηκε το 2009 από τον Κυνηγητικό Σύλλογο της Ορμύλιας. Είναι το καταλληλότερο σημείο απ’ όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει δυτικά πανοραμικά την Ορμύλια, τα Βραστά και το Κελλί βόρεια, το Βατοπέδι, τη Μεταμόρφωση, τη Νικήτη, την Κέλφο και τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του Καρρά προς το νότο. Η θέα θα είναι ακόμα πιο εξαιρετική, αν έχετε μαζί σας και κυάλια. Ακριβώς δίπλα του κατασκευάστηκε το 2010 από τους ίδιους και με τη συνεισφορά του πρώην Δήμου Ορμύλιας ένα μεγάλο κιόσκι για την υποδοχή των επισκεπτών, στο οποίο μπορεί κανείς να παραμείνει στο χώρο για περισσότερο χρόνο ν’ απολαύσει το τοπίο, να ξεκουραστεί ή και να πιει το ουζάκι του, αν είναι με καλή παρέα.
Ένα μπράβο στον Κυνηγητικό Σύλλογο της Ορμύλιας για τη δημιουργικότητά του.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.