Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Πρόβλημα στην κατάθεση μηχανογραφικού στο Λύκειο Ορμύλιας

"Την Πέμπτη 23/6, την Παρασκευή 24/6 και τη Δευτέρα 27/6 ο καθηγητής της πληροφορικής, κος Κ. Παπαδόπουλος, θα βρίσκεται στο σχολείο (εννοεί το λύκειο της Ορμύλιας) από τις 09.30 π.μ. μέχρι τις 12.30 π.μ. στη διάθεση των μαθητών της Γ' Λυκείου που θα ήθελαν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό μέσω του σχολείου."


Από τις 20 Ιουνίου έως τις 28 Ιουνίου θα γίνεται η κατάθεση του μηχανογραφικού των μαθητών της Γ Λυκείου  με το νέο σύστημα μέσω  διαδικτύου και σ΄ αυτό το διάστημα καλούνται οι μαθητές να το οριστικοποιήσουν.
Ο καθηγητής όμως της πληροφορικής του Λυκείου Ορμύλιας μοίρασε στους μαθητές  το παραπάνω σημείωμα.

Αν είναι δυνατόν! Τις υπόλοιπες μέρες που θα έχουν ανάγκη οι μαθητές να λύσουν απορίες, πού θα βρίσκεται;

Αναγνώστης

9 σχόλια:

 1. πιθανόν, ο εν λόγω εκπαιδευτικός να ανήκει σε 2 ή 3 σχολεία και να είναι με διάθεση στο σχολείο ορμύλιας.....
  η υπερυπουργός παιδείας Διαμαντοπούλου, φωνάζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί και διαλαλεί το :"πρώτα ο μαθητής".....ο κόσμος όμως αγνοεί πως υπάρχουν εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε 3 σχολεία με μια απόσταση μεταξύ τους 30-40Km.....
  μάλιστα, από σεπτέμβρη, μπορεί ένας εκπαιδευτικός να ανήκει σε σχολεία της ίδιας περιφερειακής διευθυνσης...δηλαδή μια μέρα στα γιαννιτσά, μια μέρα ορμύλια......
  ας μην βιάζονται κάποιοι να βγάζουν συμπεράσματα!!!
  το ότι λοιπόν ο εκπαιδευτικός δεν είναι ορμύλια....ΔΕΝ σημαίνει πως δεν είναι στο σχολείο του ή πήγε διακοπές.....σημαίνει πως βρίσκεται στο άλλο σχολείο!!!
  τα παράπονα λοιπόν στην ανθέλληνα υπερυπουργό παιδείας.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλή η προσπάθεια σας να καλύψετε τον συγκεκριμένο (κύριο), αλλά στο χωριό μας λέμε ΤΖΟΥΤΣΟΥΜ ΜΠΡΟΥΤΣΟΥΜ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κύριε ister διάβασα το σχόλιο σας και θέλησα να ενημερωθώ αν ο συγκεκριμένος καθηγητής διδάσκει σε διπλά σχολεία και έμαθα ότι διδάσκει μόνο στο Λύκειο Ορμύλιας. Άρα ο ισχυρισμός σας δεν στέκει. Εδώ λοιπόν είναι αυτό που λένε ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Για απορίες υπάρχει το ΚΕΣΥΠ. Ο καθηγητής πληροφορικής είναι για το τεχνικό κομμάτι της κατάθεσης του μηχανογραφικού.

  Αμάν με την καταγγελιολαγνεία μερικών!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Από όσο γνωρίζω το σχολείο λειτουργεί από την πρώτη στιγμή κανονικά και η κατάθεση των μηχανογραφικών προχωράει χωρίς προβλήματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που μοίρασε ο παραπάνω πληροφορικός (το εκπαιδευτικός του είναι πάρα πολύ) θα έπρεπε τη Πέμπτη 23 να ήταν στο σχολείο του. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν ήτανε. Το γραψιμό λοιπόν συνεχίζεται. Η διευθύντρια του τι κάνει, θα τον αφήσει να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους πάντες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Γενικά υπάρχει η αντίληψη οτι ο καθηγητής Πληροφορικής είναι και γραμματέας του καθε σχολείου. Αυτό είναι λάθος. Ευθύνη του καθηγητή πληροφορικής είναι η διδασκαλία της πληροφορικής. Τα υπόλοιπα κατανέμονται εξίσου σε όλους τους καθηγητές. Τώρα που πολλές διαδικασίες στα σχολεία μηχανογραφούνται πολλοί καθηγητές προσποιούνται πως "εμείς δεν ξέρουμε από υπολογιστές" για να φορτώσουν της ευθύνες στον πληροφορικό. Άρα μάλλον θα έπρεπε να επαινέσετε τον καθηγητή που είναι ο μόνος που βοηθάει τα παιδιά ενώ οι άλλοι "κάνουν τους κινέζους"... Παρεμπιπτόντως, την ημέρα που λες οτι έλειπε, οι υπόλοιποι καθηγητές ήταν στη θέση τους ή λείπαν και αυτοί αλλά δεν το λες επειδή είναι συγχωριανοί σου και δεν θες να τους εκθέσεις; Αν κρατάς απουσιολόγιο, κράτα το σωστά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μπράβο σας κύριοι καθηγητές του Λυκείου βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας με τα καρφώματα σας. Δείχνετε έτσι ορισμένοι το ποιόν σας. Αλοίμονο στα παιδιά μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Μαζευτήτε, μ' αυτό που γίνεται θίγεται ολόκληρος ο κλάδος και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αν θέλει κάποιος να καταγγείλει ή να υπερασπιστεί κάποιον ας το κάνει επώνυμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.