Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γεώργιος Κασιμάτης : «Η Ελλάδα δεν είναι πλέον ανεξάρτητη»! (βίντεο)


Ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γεώργιος Κασιμάτης, ο οποίος διατελέσει πρόεδρος της ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων, Επίτιμος πρόεδρος Διεθνούς Ένωσης Συνταγματικού Δικαίου, Μέλος Δ.Σ του Ευρωπαϊκού κέντρου Δημοσίου Δικαίου, Νομικός Σύμβουλος Πρωθυπουργού (1981-1988) μας εξηγεί τι ακριβώς υπέγραψαν στην Δανειακή σύμβαση του Μνημονίου, και πως δέσμευσαν τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας παράνομα, αντισυνταγματικά πέρα από κάθε κανόνα παγκοσμίου Δικαίου.

«Ο όρος παραίτησης από την Εθνική κυριαρχία, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!! Ένας τέτοιος όρος δεν υπογράφεται ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο!!»


Πατήστε για να δείτε την συγκλονιστική συνέντευξη του καθηγητού:

ΜΈΡΟΣ Α':ΜΈΡΟΣ Β':

ΜΈΡΟΣ Γ':


Αναδημοσίευση από Αναβάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.