Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Τα πλαστογραφημένα στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Απόφαση της Ά. Διαμαντοπούλου να στέλνονται στον εισαγγελέα οι «πλαστογράφοι» εκπαιδευτικοί

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας την απόφαση της υπουργού Α. Διαμαντοπούλου , σύμφωνα με την οποία «στον Εισαγγελέα θα αποστέλλονται οι φάκελοι των υποψηφίων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, που διαπιστώνεται ότι χρησιμοποιούν πλαστογραφημένα ή αλλοιωμένα πιστοποιητικά για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς τους».

Όπως προβλέπει απόφαση, πέραν της άμεσης κίνησης της πειθαρχικής διαδικασίας με το ερώτημα της οριστικής παύσης, ο φάκελος της υπόθεσης θα αποστέλλεται, βάσει της πρόβλεψης του άρθρου 37 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, και στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Από esos.gr

1 σχόλιο:

 1. Γιάννης Π. Πλατάρος15 Ιουλίου
  Ο Μπέος και ο Μαρινάκης και οι άλλοι μπαρακολόγοι, ομιλούσαν στα κινητά σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όταν και το τελευταίο μειράκιον γνωρίζει ότι όλα τα τηλέφωνα καταγράφονται και -άρα- μπορούν να παρακολουθηθούν και αναδρομικά. Γιατί άραγε ομιλούσαν; Διότι γνωρίζουν ότι ουδείς θα τους ακουμπήσει!
  Η Υπουργός είχε προαναγγείλει τον έλεγχο; Ε .....και; Τα κατέθεσαν τα μαϊμουδίστικα! Ξέρουν ότι δεν θα πάθουν ΤΙΠΟΤΑ!
  Αν πάθουν τώρα, θα είναι γεγονός ΜΟΝΑΔΙΚΟ στην Ελληνική Ιστορία!
  (Παρ΄όλα ταύτα, ΔΕΝ το.....αποκλείω!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.