Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

Τα χρέη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ορμύλιας

Τα ονόματα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ορμύλιας καθώς και άλλων 22 επιχειρήσεων του νομού Χαλκιδικής που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές πάνω από 150.000 ευρώ περιλαμβάνονται στη πρώτη «μαύρη λίστα» που δημοσιοποίησε το Υπουργείο Οικονομικών. Στη λίστα που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα http://link.minfin.gr/ofeilesNP, περιλαμβάνονται τα στοιχεία 6.000 συνολικά νομικών προσώπων (Δημόσιες Επιχειρήσεις, ιδιωτικές εταιρίες, συνεταιρισμοί αλλά και Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρίες) κερδοσκοπικού χαρακτήρα ανά την Ελλάδα με συνολικές οφειλές 30 δισ. περίπου.


 Όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα που δημοσιεύτηκε στη ΓΓΠΣ το σύνολο της οφειλής ανέρχεται στο 1.440.819,58 €!Πηγή: Σερμύλη
Αρχική πηγή: HalkidikiNews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.