Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση οι Ιταλοί και οι ντόπιοι μεγαλέμποροι

Μουδιασμένα ξεκίνησαν εφέτος οi ελαιοπαραγωγοί στην Ορμύλια τη συγκομιδή της ελιάς, αφού παρόλο που η παραγωγή είναι μειωμένη σημαντικά ( ιδιαίτερα στον κάμπο της Ορμύλιας είναι απελπιστικά μειωμένη),αλλά και στις υπόλοιπες ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Χαλκιδικής σε σχέση με πέρυσι εξαιτίας του μαρτιάτικου παγετού, εντούτοις οι έμποροι έχουν ανακοινώσει 0,90 ευρώ για την πρώτη κατηγορία.Υπενθυμίζουμε ότι πριν από πεντέξi χρόνια αυτή η τιμή των 0.90 ευρώ δόθηκε για τις χαλαζοχτυπημένες που προορίζονταν για πολτοποίηση.
Τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση οι Ιταλοί και οι ντόπιοι μεγαλέμποροι, που δεν υπάρχει ένας ανταγωνιστικός συνεταιριστικός φορέας κι έτσι γι’ άλλη μια φορά θα ελέγξουν απόλυτα την παραγωγή μ’ αυτές τις εξευτελιστικές τιμές και θα την προωθήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά στο δεκαπενταπλάσιο.

1 σχόλιο:

  1. Αυτή τη φορά ντροπή σε εμάς τους ελαιοπαραγωγούς που δεν αξιωθήκαμε να δημιουργήσουμε έναν συνεταιρισμό.
    Καλά να πάθουμε, αφού δεν εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον.

    Από έναν 30χρονο νέο αγρότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.