Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ούτε και με το ένα ευρώ μένουν ικανοποιημένοι οι παραγωγοί

Η απογοήτευση των ελαιοπαραγωγών στο άκουσμα της τιμής των 0,90 ευρώ για την πρώτη κατηγορία ελιάς σ’ αυτήν τη συγκυρία της υπερβολικά μειωμένης παραγωγής και η απροθυμία τους να μαζέψουν τον καρπό ( πολλοί αποφάσισαν να τον αφήσουν για λάδι) υποχρέωσε σήμερα τους εμπόρους να αυξήσουν την τιμή στο ένα ευρώ. Ούτε και με το ένα ευρώ μένουν ικανοποιημένοι οι παραγωγοί, διότι και μ’ αυτήν την τιμή είναι αδύνατον να καλυφτούν τα καλλιεργητικά έξοδα εφέτος. Ήδη αρκετοί συντοπίτες μας ψάχνουν να ενοικιάσουν τους ελαιώνες τους σε Αλβανούς που μένουν μόνιμα στην Ορμύλια για τη νέα καλλιεργητική περίοδο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.