Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Της πλάκας δημόσιο έργο.


Η χθεσινή βροχόπτωση έδειξε για άλλη μια φορά την προχειρότητα των εργολάβων που αναλαμβάνουν δημόσια έργα. Πονηριά να το πει κανείς; Άστο να χαλάσει να ξανακάνουμε τη μελέτη και την ανάληψη του έργου το άλλο καλοκαίρι. Ανευθυνότητα; Έλα, μωρέ, ποιος θα μας ελέγξει; Επιπολαιότητα; Λες και δε θα έπεφτε στην αντίληψη κανενός. Ασχετοσύνη;
Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες από την υπερχείλιση του Χαβρία στο σημείο που ο εργολάβος κατασκεύασε το καλοκαίρι το προστατευτικό σεριζανέτ στη δυτική όχθη του Χαβρία δίπλα από τη γέφυρα, μ' αποτέλεσμα να διαμορφωθούν και πάλι δύο κοίτες κάτω απ' αυτήν μ' ό,τι συνεπάγεται για την ασφάλειά της .
Το είχαν επισημάνει από καιρό οι συμπολίτες μας ότι αυτό το κατασκεύασμα δεν ήταν δυνατόν να συγκρατήσει την ποσότητα του νερού σε περίπτωση μιας ισχυρής νεροποντής. Και να σκεφτεί κανείς ότι το ύψος του νερού δεν έφτασε στο ανώτερο επίπεδο, όπως συμβαίνει συχνά!
Κι ύστερα σου λένε, γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σ’ αυτό το χάλι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.