Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Της πλάκας δημόσιο έργο. ( συνέχεια)


Επισκεφτήκαμε τη γέφυρα του Χαβρία και φωτογραφίσαμε το σημείο, όπου έγινε η υπερχείλιση του ποταμού στις 21-9-2011.

Δείτε τα αποτελέσματα.

Το προστατευτικό της δυτικής όχθης κατεστραμμένο και τμήματά του παρασυρμένα από τη δύναμη του νερού. Ακριβώς κάτω από τη γέφυρα, στα θεμέλιά της, διαμορφώθηκε ξανά η παράπλευρη κοίτη, η οποία παρέσυρε την άμμο κι έσκαψε επικίνδυνα το χώρο. 
Πολύ σωστά λειτούργησαν οι υπεύθυνοι του Δήμου κι απαγόρεψαν κείνη τη μέρα τη διέλευση των οχημάτων, τοποθετώντας στις άκρες της σωρούς από χώμα και το σκαπτικό μηχάνημα, με το σκεπτικό πιθανής επίπτωσης στην ασφάλειά της από την ανευθυνότητα του εργολάβου και την οργή του ποταμού.


Να υπενθυμίσουμε ότι το έργο ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μέσα στο καλοκαίρι και να τονίσουμε ότι ο όγκος του νερού δεν ήταν τόσο μεγάλος, όσο άλλες φορές.

Αλήθεια, ποιοι ήταν οι παραλήπτες του έργου;

( Κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.