Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

9ος ο Αντώνης Παπαδημητρίου στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Στην ένατη θέση των Ελλήνων, κατετάγη ο Ορμυλιώτης αθλητής μεγάλων αποστάσεων Αντώνης Παπαδημητρίου στην δεύτερη μόλις συμμετοχή του στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας που διεξήχθη την προηγούμενη Κυριακή, 13 Νοεμβρίου.
Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στον πίνακα παρακάτω, κατετάγη 17ος στη γενική κατάταξη στους συνολικά 6144 που τερμάτισαν. Εκπληκτική επίδοση, αν σκεφτεί κανείς ότι προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό (οι γιατροί του συνέστησαν να μην τρέξει ξανά σε τόσο μεγάλες αποστάσεις) και αποχή ενός έτους από τους αγώνες.
Στην πρώτη του συμμετοχή στον κλασικό Μαραθώνιο, είχε κάνει 3 ώρες και 1 λεπτό (Νοέμβριος του 2009) ενώ τώρα βελτίωσε κατά 23 λεπτά την επίδοσή του! (2 ώρες και 38 λεπτά, δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ)
Βέβαια έχει άλλη μία συμμετοχή σε Μαραθώνιο, αυτόν της Θεσσαλονίκης, τον Απρίλιο του 2009 με χρόνο 3 ώρες και 33 λεπτά.
Επίσης, όπως μας είπε, οι συνθήκες του αγώνα ήταν δύσκολες αφού είχε ψιλόβροχο και πάρα πολύ κρύο, αλλά η εμπειρία ήταν τρομερή!
Επόμενος στόχος του, η συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου στο Μαρκόπουλο τον προσεχή Φλεβάρη.
Ας του ευχηθούμε καλή επιτυχία,ακόμη καλύτερους χρόνους και πολλά ακόμη μετάλλια! 
Δείτε παρακάτω τους χρόνους των 20 πρώτων αθλητών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.