Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

Και τώρα ντέρμπι...

Η Δόξα έκανε το καθήκον της (νίκη με 1-0) την ενδέκατη αγωνιστική και τώρα έχει στραμμένο το βλέμμα της, στον επόμενο σημαντικό αγώνα μέσα στον 2ο Ανθεμούντα Γαλάτιστας.

Η πρώτη τετράδα έχει ξεφύγει στον βαθμολογικό πίνακα (Κασσάνδρα 31,Γαλάτιστα 28, Φώκιες 27, Ορμύλια 25) ενώ ακολουθούν (Σήμαντρα 19, Ελπίς Πολυγύρου 18,Φλογητά 18,Καλύβες 13, Άγιος Μάμας 13, Πολύχρονο 13) για να καταλήξουμε στις 4 τελευταίες (Φούρκα 7, Ηράκλειο 6,Όλυνθος 4, Γερακινή -8 -έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα-).

Στα τμήματα υποδομής, οι μικροί της Ορμύλιας κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση νικώντας στην τελευταία αγωνιστική τη Συκιά με 2-1. (Βαθμολογίες/Αποτελέσματα εδώ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.