Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Η Γεωργία Νταγάκη στην Ορμύλια!


Από την Κρήτη στην Αθήνα κι από κει σ' ολόκληρη την Ελλάδα, θα περάσει τον φετινό χειμώνα της περιοδεύοντας κάνοντας μια στάση, μετά τον Μύλο της Θεσσαλονίκης, στην Χαλκιδική(Ορμύλια), στο Bocca cafe bar (Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011).

Η Γεωργία Νταγάκη κατάγεται από το Ρέθυμνο Κρήτης. Οι παραδοσιακοί ήχοι του τόπου της είναι βαθιά εγγεγραμμένοι στο DNA της. Καθόλου τυχαία λοιπόν, από την μουσική παράδοση της Κρήτης, περνάει σταδιακά και σε άλλα μονοπάτια της σύγχρονης μουσικής ·πάντα με τη συνοδεία της λύρας της. Πειραματίζεται συνεχώς με διάφορους ήχους από την έντεχνη μουσική ως τη rock και τη jazz διαμορφώνοντας τελικά ένα πολύ ιδιαίτερο, πολύ προσωπικό μουσικό αποτύπωμα τόσο σαν μουσικός όσο και σαν ερμηνεύτρια.
Έχει δισκογραφίσει με τον θρύλο της rock σκηνής ERIC BURDON και τους Animals, με τους οποίους και πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2009 μια μεγάλη περιοδεία σε 25 πόλεις του εξωτερικού. Σημαντική στιγμή και η συμμετοχή της στο συναυλιακό πρόγραμμα του Goran Brecovic το καλοκαίρι του 2008.

Τον Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε σε 29 χώρες του εξωτερικού, από την γερμανική εταιρεία world μουσικής «NETWORK MEDIEN» το album της «Secret Love» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη.
Η επιστροφή της στην Ελλάδα την βρίσκει σε μεμονωμένες παραστάσεις είτε μόνη είτε ως φιλική συμμετοχή σε διάφορους συναυλιακούς χώρους, δίνοντας περισσότερο βάρος στην προετοιμασία του νέου της ολοκληρωμένου δίσκου πού θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τον αρχές του 2012.
Παράλληλα θα ξεκινήσει την περιοδεία της από τα τέλη Νοεμβρίου με μία επιλογή από τα αγαπημένα της τραγούδια ανεξαρτήτως είδους και εποχής, τα οποία παράλλαξε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσουν ένα κοινό ηχόχρωμα , να δένουν αρμονικά μεταξύ τους, παρουσιάζοντας ένα νέο ζωντανό και ροκ ήχο, χωρίς να απαρνιέται τις παραδοσιακές - ethnic ρίζες της.


Μαζί της οι:
Βαγγέλης Καλημέρης Τύμπανα
Χρήστος Κεχρής Μπάσο
Ζωή Ευσταθίου -Πλήκτρα
Γρηγόρης Ντάνης Κιθάρες
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ:10:00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 15 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ
ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 6989 959 523 & 6983 859 581
ΕΡΩΤΟΚΤΡΙΤΟΣ - Γεωργία Νταγάκη - Β. Παπακωνσταντίνου

Το καράβι της φυγής - Γεωργία Νταγάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.