Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Μαθήματα χορού στον Σύλλογο Γυναικών "Ανδρομάχη"


Ο σύλλογος γυναικών "Ανδρομάχη" ξεκίνησε πρόσφατα μαθήματα παραδοσιακών χορών και συγκεκριμένα πριν ένα μήνα, στις αρχές Νοεμβρίου.
Δάσκαλος τους, ο έμπειρος και καταρτισμένος Ανδρεάδης Ηλίας, ο οποίος διδάσκει παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα. Ορισμένοι από αυτούς είναι: Συρτό Χανιώτικο,Συρτό Ροδίτικο, Μπαϊντούσκα, Τικ, Κότσαρι, Ζάραμο, Τρεμουλιαστό, Συρτό συγκαθιστό.

Οι γυναίκες που παρευρίσκονται στα μαθήματα είναι περίπου στις 25-30 ενώ αν κάποια ενδιαφέρεται, μπορεί είτε να απευθυνθεί στο Σύλλογο Γυναικών "Ανδρομάχη", είτε να πάει οποιαδήποτε Τετάρτη, στο ανακαινισμένο κλειστό της Ορμύλιας (εντός του σταδίου), 4μμ με 5μμ όπου και γίνονται τα μαθήματα.


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες (πατήστε πάνω για μεγέθυνση) από το χθεσινό (7-12) μάθημα:
1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον Σύλλογο Γυναικών!
    Χαίρομαι που βλέπω το κλειστό ανακαινισμένο και εύχομαι να διατηρείται έτσι όμορφο και περιποιημένο.
    Αυτές είναι εικόνες τόσο όμορφες, που δε θυμίζουν σε τίποτε το άλλοτε τρόπαιο του βανδαλισμού, το κλειστό της Ορμύλιας.
    Πόσοι και πόσοι συγχωριανοι, τόσα χρόνια δεν έχουν υπερηφανευθεί για την συμβολή τους στον βανδαλισμό(Άρπαξα το φλόμπερ και πήγα σακάτ' στο Γήπεδο. Γιόμουσι τζάμια καταή, ξέρς πόσα κουπάν'σα;)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.