Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

Κέρδισε τη "δόξα" και τους τρεις βαθμούς!

Σήμερα ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική, και η Δόξα Ορμύλιας κατάφερε και κέρδισε με σχετική άνεση, όπως μάλιστα δείχνει και το τελικό σκορ, την έτερη "Δόξα" του ομίλου, Δόξα Καλυβών με 4-1.
Αυτό το παιχνίδι ήταν το τελευταίο για τον πρώτο γύρο, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη συγκομιδή βαθμών από την Ορμύλια.

Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς (9νίκες, 1ισοπαλία, 3 ήττε, 40Υ,12Κ).
Εντός έδρας μετράει 6 νίκες και μόλις μία ήττα με συντελεστή τερμάτων 23-4 και έτσι μπορεί το δημοτικό γήπεδο Ορμύλιας να χαρακτηριστεί ως "κάστρο"!
Εκτός έδρας σκοράρει σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Εδώ ο συντελεστής τερμάτων είναι 17-8, και οι κερδισμένοι πόντοι είναι 10 από τους 18.
Έχει χάσει μόνο από τις τρεις ομάδες που είναι πιο πάνω στη βαθμολογία, και το θετικό είναι ότι στον δεύτερο γύρο υποδέχεται στην έδρα της και την πρώτη Κασσάνδρα (18η αγων.) και τη δεύτερη Γαλάτιστα (25η αγων.) . Ας ελπίσουμε ότι θα εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας και θα επικρατήσει και των δύο.

Στη φωτογραφία, η βασική εντεκάδα του Σαββάτου (10/12). Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομάδας, Γκαρλή Βασίλη που μας την έστειλε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.