Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Κι άλλη πτώση πεύκου στον Ωραίο Κήπο της Ορμύλιας.Οι σφοδροί άνεμοι που έπληξαν τις νυχτερινές ώρες την Ορμύλια, και συνεχίζουν και σήμερα με την ίδια ένταση, είχαν ως συνέπεια την πτώση βραχίονα αυτή τη φορά ενός ακόμη πανύψηλου πεύκου στου εσωτερικό μέρος του Πάρκου. Αναρωτιέμαι τι θα μπορούσε να συμβεί , αν η πτώση γινόταν περιμετρικά του Πάρκου, στο δρόμο που κινούνται τα οχήματα. Δε θρηνήσαμε κι αυτή τη φορά ευτυχώς κάποιο θύμα. 

Είναι η δεύτερη πτώση πεύκου που καταγράψαμε στο Πάρκο τα δύο τελευταία χρόνια λειτουργίας του blog μας και επισημαίνουμε για άλλη μια φορά την επικινδυνότητά τους (δείτε εδώ κι εδώ)

Να αναφέρουμε ωστόσο ότι πριν λίγους μήνες, στη γειτονική Ιταλία ένας νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του, ύστερα από πτώση πεύκου στο αυτοκίνητό του. Όλοι φυσικά ελπίζουμε να μη συμβεί κάτι τέτοιο στην Ορμύλια, ωστόσο δεν είδαμε να γίνεται κάποια κίνηση αξιολόγησης των γέρικων δέντρων. 


ΥΓ:Με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε τι έκανε πριν από 1,5 χρόνο ένας Ορμυλιώτης-->πατήστε εδώ.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.