Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Παρατηρητήριο πουλιών


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ορμύλιας, συνεχίζοντας το δημιουργικό του έργο, κατασκεύασε στον υδροβιότοπο της Μπάρας το παρατηρητήριο πουλιών. Θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποτελείται από:
Πρόεδρος: Χλιούμης Νίκος
Αντιπρόεδρος: Στεργιούδης Νίκος
Γεν. Γραμματέας: Πασχαλίδης Βασίλης
Ταμίας:  Γιοματάρης Άγγελος
Μέλη: Καρπέτης Δημήτρης, Ντάλντος Νίκος και Κουκουβίνος Γιάννης. 
Ευχαριστούμε τον Πασχαλίδη Σάκη για τις φωτογραφίες.

1 σχόλιο:

  1. καλή η κίνηση και φαντάζομαι και η πρόθεση του κυνηγετικού συλλόγου Ορμύλιας, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω, τι θέση μπορεί να έχει μια κατασκευή που θεμελιώνεται σε σκυρόδεμα, σε μια περιοχή όπως η μπάρα (που προστατεύεται και απο συνθήκη) αν δεν κάνω λάθος...
    βέβαια, πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι μικρό το κακό, μπροστά στα τριγύρω οικοδομήματα. Θα μπορούσαν όμως εξ' αρχής να έχουν προβλέψει να αποφύγουν τέτοιες μικροατέλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.