Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Ένταξη δρόμου Κελί-Ορμύλια αξίας 615.000€!

Τη ένταξη κατασκευής του οδικού τμήματος Κελί Ορμύλια στο πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής 2007-2013 ανακοίνωσε από την Ορμύλια ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας. Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, εντός του Απριλίου θα βγουν τα τεύχη δημοπράτησης ενώ μέχρι το τέλος Μάιου είναι πιθανόν να γίνει η δημοπράτηση του.


Μιλώντας ο υφυπουργός επεσήμανε την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με το δημοτικό συμβούλιο Πολυγύρου, όπως και με τα υπόλοιπα του νομού."Η Αναπτυξιακή Εταιρία Χαλκιδικής αναδείχθηκε πρώτη στη χώρα όσον αφορά το πρόγραμμα Leadear και αυτό το λένε οι υπεύθυνοι, όχι εγώ που είμαι Χαλκιδικιώτης. Για αυτό το λόγο θα υπάρξει εκ νέου χρηματοδότηση της" τόνισε ο υφυπουργός.

Αναφορικά με το οδικό τμήμα Κελί Ορμύλια, επεσήμανε ότι δεν ήταν στους αρχικούς προγραμματισμούς καθώς, ήδη ο δήμος Πολυγύρου υλοποιεί έργα συνολικού προϋπολογισμού 9 εκ. ευρώ, όταν το πρόγραμμα Αλέξανδρος Μπαλτατζής έχει συνολικά 120 εκ. ευρώ και οι δήμοι είναι πάνω 300 στη χώρα. "Πανελλαδικά εντάχθηκαν 250 έργα, ο δήμος Πολυγύρου είναι πρώτος δήμος στη χώρα όσον αφορά τις μελέτες έργων, οπότε αποφασίσαμε την ένταξη του συγκεκριμένου έργου αφού υπήρχε ετοιμότητα" είπε ο κ. Δριβελέγκας.

Ικανοποίηση από το δήμαρχο Α. Ζωγράφο

Την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή, εξέφρασε ο δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος, επισημαίνοντας ότι ήταν το αποτέλεσμα της πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ του δήμου και του υφυπουργού. "Μετά το πρόγραμμα Leadear και τα δύο έργα, το πολιτιστικό κέντρο Ορμύλιας (300.000ευρώ) και τις αναπλάσεις της ίδιας περιοχής(600.000ευρώ) που εντάχθηκαν και αναμένεται να δημοπρατηθούν εντός του Μαϊου, ακολούθησε το συγκεκριμένο έργο αγροτικής οδοποιίας" επεσήμανε ο κ. Ζωγράφος. Παράλληλα ανέφερε ότι ήταν ένα καθολικό και πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας που το ήθελε καθώς αναμένεται να βοηθήσει και να στηρίξει τους αγρότες της περιοχής. Ο κ. Ζωγράφος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Δριβελέγκα για τη συνεργασία που υπάρχει ενώ αναφέρθηκε και στις προσπάθειες του πρώην δημάρχου Ορμύλιας(νυν δημοτικός σύμβουλος μείζονος μειοψηφίας) Λευτέρη Σταμούδη.

Πηγή0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.