Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Ο Αντώνης Παπαδημητρίου στους τρεις κορυφαίους αθλητές


Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Αντώνης Παπαδημητρίου στον 7ο διεθνή μαραθώνιο ''Μέγας Αλέξανδρος" που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής. Ο Ορμυλιώτης δρομέας μεγάλων αποστάσεων σημείωσε μία ακόμη σημαντική διάκριση, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι μπήκε στον στίβο και συγκεκριμένα στο δύσκολο και επίπονο άθλημα του μαραθωνίου,πρίν από τρία χρόνια. Αν συνεχίσει σε αυτό το υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού, είμαι σίγουρος πως θα διακρίθει μελλοντικά και σε πιο σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Τα αθλητικά γονίδια πάντως, φαίνεται πως έχουν ισάξια μοιραστεί στην οικογένεια των Παπαδημητρίου, καθώς ο Αντώνης συγγενεύει εξ΄ αίματος με τον Έλληνα πρωταθλητή της σφυροβολίας, Αλέξανδρο Παπαδημητρίου.

Ναρσής Σαμπαζιώτης

Πηγή: Σερμύλη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.