Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

H Χαρούλα Τσινά στην 3η εικονική χορωδία!


Για μια ακόμη χρονιά (δείτε εδώ την περσινή της συμμετοχή) η σοπράνο Χαρούλα Τσινά από την Ορμύλια, η οποία είναι μέλος στο φωνητικό σύνολο "Θαμυριάδες" , συμμετείχε στην Virtual Choir 3, τη μεγαλύτερη εικονική χορωδία του κόσμου!


Η Virtual Choir ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2009 ως ένα απλό πείραμα στα social media. Το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, ο Eric Whitacre κάλεσε τους fun του σε απευθείας σύνδεση για να συμμετάσχουν σε μια φιλόδοξη προσπάθεια να δημιουργήσει.

Φέτος, εξασφαλίζοντας ο Eric 3.746 τραγουδιστές από 73 χώρες  ερμήνευσαν το τραγούδι του «Water Night». Μεταξύ των τραγουδιστών από όλο τον κόσμο συμμετείχε η Χαρούλα Τσινά και άλλοι δύο Έλληνες.
  
Ο καθένας που συμμετείχε μαγνητοσκόπησε τον εαυτό του να ερμηνεύει το κομμάτι μέσω youtube και το έστειλε στον Eric. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη απευθείας σύνδεση ανθρώπων στην ιστορία. Το γεγονός, έλαβε χώρα στις 2 Απριλίου.

της Βικτωρίας Καρακούση

Συγχαρητήρια Χαρούλα!
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.