Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Oι "Θαμυριάδες" στο 2ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μιούζικαλ

Οι "Θαμυριάδες", μία ομάδα ταλαντούχων αοιδών από την Ορμύλια και τις γύρω περιοχές (δείτε περισσότερα εδώ), θα συμμετάσχουν στο 2ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών που θα γίνει  το προσεχές σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.
To ραδιοφωνικό σποτ του Φεστιβάλ:

Το 2ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών με αναφορά στο Μusical διοργανώνει η χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ» του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης στις 28 και 29 Απριλίου 2012 και ώρα 20.00, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Στο Φεστιβάλ θα πάρει μέρος και το φωνητικό σύνολο ''ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ'' που αποτελούν οι :
Τσινά Χαρούλα, Σάγγου Άννα, Κατερτζή Κατερίνα, Ουζούνη Μαρία, Χατζηπαντελή Χριστίνα, Σπυροπούλου Ντίνα, Τσινά Νάνσυ και Βαλάτσου Ελένη.


Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών με αναφορά στο Μιούζικαλ ήταν μια πρωτότυπη ιδέα της χορωδίας «ΚΟΡΑΗΣ», αφού παρόμοιο Φεστιβάλ πραγματοποιείται για πρώτη φορά παγκοσμίως με θεματική τη μουσική των ταινιών Μιούζικαλ. 


 Το Φεστιβάλ, από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσής του, στα διάφορα φόρα του εξωτερικού, έτυχε του ζωηρού ενδιαφέροντος πολλών χορωδιακών συνόλων και ανθρώπων της μουσικής και της τέχνης από διάφορα μέρη του κόσμου καθώς επίσης του μουσικόφιλου κοινού της Θεσσαλονίκης. 


 Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ θέτει τις βάσεις για ένα σύγχρονο αλλά και καινοτόμο θεσμό πολιτισμού που έλειπε από την υφήλιο, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη, ως οικοδέσποινα ενός μεγάλης εμβέλειας καλλιτεχνικού γεγονότος, να προβάλλεται διεθνώς και να αναδεικνύει τις αστείρευτες ανθρώπινες δυνάμεις της. 


 Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ, συμβάλλοντας στο εορταστικό πρόγραμμα της πόλης για τα εκατοντάχρονα γενέθλια από την απελευθέρωσή της, αφιερώνει το 2ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ που θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Απριλίου, στην Ειρήνη, τη Φιλία, τη Συνεργασία, τη Συναδέλφωση και την Αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς. 


 Η είσοδος στο Φεστιβάλ θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Ο samatas-stin-ormylia εύχεται καλή επιτυχία στις "Θαμυριάδες"!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.