Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Τουρνουά volley στα Ψακούδια: Η 1η φάση (φώτος)

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του τουρνουά volley με 16 από τις 32 ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο από τη 1 το μεσημέρι έως λίγο μετά τις 7.
Οι αγώνες προσέφεραν προσέφεραν σπουδαίες συγκινήσεις, καθώς σχεδόν όλοι οι αθλητές αγωνίζονταν με όρεξη και πάθος για τη νίκη.
Δείτε παρακάτω ορισμένα στιγμιότυπα από 3 αγώνες που βρέθηκε ο Samatas. 
Βέβαια, η τελική φάση θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και θα μπορείτε να δείτε τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά στον Samata!
Οι διοργανωτές είχαν μεριμνήσει για όλες τις ανάγκες του τουρνουά και έτσι οι αγώνες κύλησαν ομαλά και χωρίς καθυστερήσεις. Από το πρόγραμμα των αγώνων, τους διαιτητές, τη μπάλα μέχρι και τα μπουκαλάκια νερό που δρόσιζαν τους αθλητές κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.