Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Οι Locomondo στην Ορμύλια!

Οι γνωστοί σε όλους Locomondo, θα βρεθούν για μία μοναδική συναυλία στην Ορμύλια, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, για να βάλουν Goal  στο Στάδιο της Ορμύλιας!
Το συγκρότημα προσκάλεσε στην Ορμύλια η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού "Δόξα Ορμύλιας".
Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ (προπώληση) ενώ στην είσοδο θα πωλείται 12 ευρώ.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα για τους Locomondo:


Οι LOCOMONDO (Loco + mondo = τρελός κόσμος, από την ισπανική λέξη "loco", που σημαίνει τρελός και την ιταλική λέξη "mondo", που σημαίνει κόσμος) είναι το ελληνικό μουσικό συγκρότημα, που επί σκηνής, χρόνια τώρα έχει κερδίσει τις καρδιές όλων παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνδυάζουν τη ρέγκε, τη σκα και τη λάτιν μουσική και μετατρέπουν την κάθε τους συναυλία σ' ένα ατελείωτο πάρτυ, που τον πρώτο λόγο έχει η μουσική και ο χορός. Οι στίχοι των κομματιών τους είναι γραμμένοι, κυρίως, στην ελληνική και 
την αγγλική. Έχουν παίξει με συγκροτήματα, όπως οι Skatalites, οι Chumbawamba και οι Ska Cubano και με καλλιτέχνες όπως ο Μανού Τσάο.
Οι συναυλίες των LOCOMONDO είναι γνωστές για τη ζωντάνια και την ενέργειά τους, συνηθίζουν να στήνουν μία γιορτή όπου κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, θίγοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο.

Έτσι και εμείς με τη σειρά μας (Α.Σ. ΔΟΞΑ Ορμύλιας), σας προσκαλούμε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο της Ορμύλιας και θέλουμε να ΄στε εκεί ότι κι αν συμβεί για να πετάξουμε πάνω στο μαγικό χαλί των LOCOMONDO.

Τιμή εισιτηρίου:
Ταμείο: 12,00 €
Προπώληση: 10,00 € 

Σημεία προπώλησης:
AMMOS BEACH BAR ΨΑΚΟΥΔΙΑ
ALLOU BEACH BAR ΨΑΚΟΥΔΙΑ
YABANAKI BEACH BAR ΨΑΚΟΥΔΙΑ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ ΜΠΑΜΠΑΡΓΙΟΥ ΟΡΜΥΛΙΑ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΥΠΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΖΕΝΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν και άλλα σημεία προπώλησης.

Οι Locomondo είναι οι:
Μάρκος Κούμαρης - φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας - φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας - πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο, Σούντρης Στράτος-τύμπανα, Μιχάλης Μουρτζής - κρουστά, Θανάσης Ταμπάκης - υπεύθυνος ήχου.

Μαζί τους όπως πάντα οι:
Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Νίκος Βλάχος «Τατού», (τρομπέτα), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι).

1 σχόλιο:

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.