Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ ΟΡΜΥΛΙΑΣ


(σ.σ. Σχετικά με την εξής ανάρτηση: Διαβάστε την ΕΔΩ)


      Είναι αλήθεια ότι παίχτηκε σκληρό παιχνίδι με την ανοχή των διαιτητών και από  τις δύο ομάδες. Όμως ο τραυματισμός του Παπασαραφιανού (εξαίρετος αθλητής και άνθρωπος που κοσμεί το Χαλκιδικιώτικο  Μπάσκετ) ήταν ακούσιος και οφείλεται σε γνωστό πρόβλημα παλαιότερου τραυματισμού του, ενώ του Χρηστίδη συμβαίνει συχνότατα στους αθλητές Μπάσκετ και όχι κατ’ ανάγκην λόγω σκληρού παιχνιδιού. Ευχόμαστε και στους δύο ταχεία επάνοδο στα γήπεδα.
Είναι ψέμα ότι παίχτηκε βρώμικο παιχνίδι από την πλευρά της Ορμύλιας, κάτι τέτοιο δεν χαρακτηρίζει την ομάδα μας και επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό  στον Α.Ο.Π. Εξάλλου τα σωματεία της Χαλκιδικής γνωρίζουν ποιος παίζει βρώμικα και ποιος όχι.
Είναι ψέμα ότι η ομάδα και  ο προπονητής της Ορμύλιας είχαν  αρνητική συμπεριφορά (προς ποιους άραγε) και είναι αλήθεια ότι αρνητική και εριστική συμπεριφορά  προς τους διαιτητές είχαν η ομάδα του Α.Ο. Πολυγύρου και οι οπαδοί του.
Όσο για την "φιλοξενία" στο κλειστό της πόλης του Πολυγύρου καλύτερα να μην αναφέρεται ο Α.Ο.Π., γιατί ο Πολύγυρος είναι έδρα του Δήμου ΜΑΣ και το κλειστό γυμναστήριό του είναι το μοναδικό στο Δήμο ΜΑΣ και έχουν δικαίωμα να το χρησιμοποιούν ισότιμα όλες οι ομάδες του Δήμου γιατί σίγουρα δεν είναι ιδιοκτησία του Α.Ο. Πολυγύρου. Φυσικά, το πώς αντιλαμβάνεται ο Α.Ο.Π.  την "φιλοξενία" στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ αποδεικνύεται από τις 1,5 (ενάμιση) προπονήσεις της Ορμύλιας και τις 2 (δύο) της Γαλάτιστας  την εβδομάδα, που δόθηκαν για φέτος γιατί αυτές μόνο περίσσευαν από τον προγραμματισμό του Α.Ο. Πολυγύρου.
Το  μπάσκετ οφείλει να προάγει την άμιλλα και όχι την διχόνοια μεταξύ των ομάδων. Ας σεβαστούμε το άθλημα, και το «ευ αγωνίζεσθαι» ξεκινά πρώτα από τον εαυτό μας.
                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ Α.Σ ΑΕΤΟΙ ΟΡΜΥΛΙΑΣ 
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
              Δ.Γ. ΛΕΛΕΓΙΑΝΝΗΣ                                        Σ. ΜΠΟΥΡΛΗ   

4 σχόλια:

 1. Πω, πω, έχω χάσει τον ύπνο μου!
  Με βασάνίζει φρικτά αυτό το γεγονός!!

  Και η γειτόνισσα μου η θειά η Μαρίγια με αυτό το καημό κοιμάται και ξυπνά κάθε μέρα!
  Ποιος αδίκησε ποιόν, ρωτάει απο το πρωί ως το βράδυ.
  Οι Αετοί Ορμύλιας ή οι Μπατσακοί Πολυγύρου έπαιξαν πιο βρώμικα, αναρωτιέται ολημερίς η καψερή!

  Αναρτήστε κάτι πιο ανάλαφρο σας παρακαλώ, πχ Ποιά νεαρά Ορμυλιώτισσα εμφανίζεται σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή στο πλάι του brutal Τάσου Ριζόπουλου.


  Άνεργος Συνδικαλιστής


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μιας και ψάχνουμε δημοσιογράφο για τα κοσμικά, στείλτε μου email στο ormylia.blog@gmail.com να σας προσλάβουμε αμισθί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.