Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Τα φύκια "σκέπασαν" τα Ψακούδια.

Το γειτονικό ιστολόγιο των Ψακουδίων, στην χθεσινή του ανάρτηση, δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία των Ψακουδίων, έπειτα από τους "τρελούς" Νοτιάδες που εδώ και δύο μέρες  επικρατούν στην περιοχή. Τα κύματα έχουν ξεβράσει αρκετά φύκια και σκουπίδια. (η εικόνα της παραλίας φαίνεται στις παρακάτω εικόνες)
Όπως εύστοχα προτείνει ο εν λόγω αρθρογράφος, θα ήταν προτιμότερο να προνοήσει ο Δήμος Πολυγύρου, και να καθαρίσει την παραλία τώρα, παρά το καλοκαίρι όπου οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες (τα φύκια αναμειγνύονται με άμμο, βότσαλα, ξύλα και σκουπίδια).
Τέλος, ο αρθρογράφος καταλήγει λέγοντας πως σε περίπτωση που δεν καθαριστούν τα φύκια τώρα, σε ενδεχόμενη μελλοντική θαλασσοταραχή, το μείγμα φυκιών και σκουπιδιών, είτε θα μπει ξανά μέσα στη θάλασσα είτε θα σκεπαστεί με νέα άμμο.


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την παραλία των Ψακουδίων, όπως αυτές τραβήχτηκαν την ενάτη Δεκεμβρίου του 2012.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.