Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Οι νικητές του διαγωνισμού για τα 3 χρόνια του blog της Ορμύλιας!


Κλείσαμε τρία χρόνια λειτουργίας  και το γιορτάσαμε χαρίζοντάς σας ένα συμβολικό t-shirt σε έναν τυχερό και από έναν μήνα μαθημάτων χορού σε δύο τυχερούς.
Το μπλουζάκι είναι χορηγία από το blog μας, ενώ τα μαθήματα χορού από τη σχολή χορού DANCE ACADEMY ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ του Ανδρεάδη Ηλία που ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.
Πρόπερσι, στα πρώτα γενέθλια του ιστολογίου οι συμμετοχές ήταν 13 και τους νικητές μπορείτε να τους δείτε εδώ.
Πέρσι, στα δεύτερα γενέθλια του ιστολογίου οι συμμετοχές ήταν 29 και χρειάστηκαν 2 κληρώσεις, αφού στην πρώτη οι νικητές δεν ήθελαν τα δώρα τους. Εδώ θα δείτε την πρώτη και εδώ τη δεύτερη κλήρωση.
Φέτος, στα τρίτα γενέθλια του ιστολογίου, οι συμμετοχές ανήλθαν μόλις στις 12 και βρίσκονται σε αυτήν την ανάρτηση.
Ας τους δούμε αναλυτικά:
1) sakis.pasx@gmail.com
2)panos.bitsios@hotmail.com

3)elenipatsioura@yahoo.gr
4)mariaaa_a_a_a@hotmail.com
5) maria.veki@hotmail.gr
6) antonispapajim@hotmail.com
7)natasapasali@yahoo.com
8)katharma7@hotmail.com
9)bliuk7@in.gr
10)ktrn_lel@yahoo.gr
11)fysitiras@yahoo.gr
12)dianouann@yahoo.gr

Αν και τις προηγούμενες χρονιές, ετοίμαζα βίντεο με την διαδικασία της κλήρωσης, φέτος δεν θα το κάνω, γιατί ο χρόνος μου είναι μετρημένος λόγω εξεταστικής.
Όμως, με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να ευνοήσω κανέναν, κάνω ευθύς αμέσως τις κληρώσεις στην ιστοσελίδα random.org, παρουσιάζοντας παρακάτω σε φωτογραφίες τα νούμερα που βγήκαν από την ηλεκτρονική κληρωτίδα.

Τα νούμερα που βγήκαν είναι με τη σειρά: 9, 5, 12

Το συλλεκτικό t-shirt κερδίζει το νούμερο το νούμερο 9 με το email 
bliuk7@in.gr.
Και από ένα μήνα μαθημάτων χορού στη σχολή Dance Academy Χαλκιδικής, κερδίζουν τα νούμερα 5 και 12, με email αντίστοιχα maria.veki@hotmail.gr και dianouann@yahoo.gr.

Δείτε τις φωτογραφίες από την οθόνη του υπολογιστή μου.

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα με τους νικητές για την παραλαβή των δώρων τους.Σας ευχαριστώ όλους που συμμετείχατε και σύντομα θα επανέλθουμε με νέους διαγωνισμούς!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.