Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. για τα μεταλλεία χρυσού στη Β. Χαλκιδική


ΨΗΦΙΣΜΑ

 Εμείς οι εργαζόμενοι που παρευρισκόμαστε στη Γενική Συνέλευση του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε (Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδας) δηλώνουμε ότι στηρίζουμε τον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής, που είναι ενάντια στην κατασκευή Εργοστασίου Επεξεργασίας Χρυσού.
Καταδικάζουμε τις τραμπούκικες ενέργειες της εταιρίας ELDORADO και τους ντόπιους συνεργάτες – τσιράκια Μπόμπολα – Κούτρα, την Τρικοματική Κυβέρνηση, καθώς και την Γενική Ασφάλεια που με προσαγωγές – βία – και ξύλο προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους της περιοχής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η βίαιη προσαγωγή (αρπαγή) μαθητών από τα σχολεία τους.
Ζητάμε την άμεση απομάκρυνση των Χρυσοθήρων που απομυζούν τον ορυκτό πλούτο της Χώρας μας.
Δηλώνουμε ότι θα βρουν απέναντί τους σύσσωμη την εργατική τάξη.
Αθήνα 2/3/2013

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.