Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

Επεισόδια και δακρυγόνα στην Ιερισσό για τα μεταλλεία

Επεισόδια και δακρυγόνα στην Ιερισσό για τα μεταλλεία


Μεγάλη ένταση στην περιοχή-Εκτός ελέγχου η κατάσταση, λένε οι κάτοικοι.

Μεγάλη ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην Ιερισσό της Χαλκιδικής. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή. Από το πρωί ήταν παρατεταγμένοι οι αστυνομικοί στις εισόδους του χωριού, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 6 προσαγωγές.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού, η κατάσταση αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός ελέγχου με τις αστυνομικές δυνάμεις να εκτοξεύουν ανεξέλεγκτα δακρυγόνα στους κατοίκους, αλλά και μέσα στο γυμνάσιο και το λύκειο της περιοχής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κυκλώσει το χωριό, κλείνοντας και τις δύο εισόδους, ενώ έξι διμοιρίες, οι οποίες βρίσκονται στην περιοχή έχουν έρθει ενισχυτικά από την περιοχή του Στρατωνίου.

Πηγή: newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.