Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

"Ρώσικη ρουλέτα" οι πτώσεις των πεύκων στο Πάρκο της Ορμύλιας

Συνεχίζονται οι πτώσεις πεύκων στο Πάρκο της Ορμύλιας.

Άλλα δύο τεράστια πεύκα έπεσαν σήμερα στο Πάρκο της Ορμύλιας από τους ισχυρούς  ανέμους που επικρατούσαν στην Ορμύλια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θέτοντας σε κίνδυνο διερχόμενα οχήματα και πεζούς  αλλά και ελάχιστα απερίσκεπτα παιδιά που  έπαιζαν στην παιδική χαρά.

 Αρχικά οι υπάλληλοι του Δήμου απέκλεισαν τη διέλευση των οχημάτων από το δρόμο που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του για την κοπή και απομάκρυνση του πεύκου, αλλά στη συνέχεια η νέα πτώση  πεύκου στο κέντρο του Πάρκου τους υποχρέωσε  να αποχωρήσουν.
Πριν από μερικές ημέρες συνεργείο του Δήμου είχε κόψει άλλους δύο επικίνδυνους ξερούς κορμούς που οι ρίζες τους είχαν ήδη σαπίσει.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.