Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

Διακρίσεις όλο το 24ωρο για τον Αντώνη Παπαδημητρίου


Ο Παπαδημητρίου Αντώνης κατάφερε να προσθέσει άλλη μία διάκριση στη συλλογή του. Αυτή ήταν η 3η θέση που πέτυχε στον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, όπου τερμάτισε σε χρόνο 1:10:34 (ατομικό ρεκόρ). 
Ο Μιχάλης Παρμάκης ήταν ο νικητής με χρόνο 01:07:55, κάνοντας παράλληλα ρεκόρ διαδρομής, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Πούλιος με χρόνο 01:08:49.
Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Μάγδα Γαζέα με 1:16:15.

Ο Αντώνης, στο προφίλ του του στο facebook, έγραψε σχετική ανακοίνωση για τη νίκη του, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του άτυχου 49χρονου που τον πρόδωσε η καρδιά του στο 15ο χλμ της διαδρομής:
"Επειδή μετά από κάθε αγώνα πάντα λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που είναι κοντά στην προσπάθεια, θα ήθελα ξανά και ξανά να ευχαριστήσω αρχικά τον προπονητή μου, που μοιράζεται κάθε στιγμή μαζί μου έστω και τηλεφωνικά και τους δικούς μου ανθρώπους που ήρθαν και σήμερα να με καμαρώσουν από κοντά . Όσο αφορά την επίδοση μου, παρόλο των προβλημάτων τραυματισμού που με ταλαιπωρούν κατάφερα να παλέψω καταφέρνοντας να κάνω νέα ατομική επίδοση,Pb,με χρόνο 01:10:34 καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην γενική κατάταξη. Καλή αποκατάσταση στους συμμετέχοντες και δυστυχώς συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου που έχασε την μάχη με την ζωή εν ώρα αγώνα."


Ο Αντώνης στο ιστορικό μουσείο του Μαραθωνίου Δρόμου

Λίγες μέρες νωρίτερα, το ιστορικό μουσείο του Μαραθωνίου δρόμου δημοσίευσε φωτογραφίες στο κοινωνικό του προφίλ, στις οποίες φαίνεται η νέα ενότητα του μουσείου η οποία είναι αφιερωμένη στον πρώτο ιστορικό Ημιμαραθώνιο του Μαραθώνα, εκεί που ο Αντώνης Παπαδημητρίου κατέλαβε την πρώτη θέση. Αυτή η γωνιά, όπως αναφέρουν, είναι αφιερωμένη στην γενέτειρα πόλη του μαραθωνίου που μέσα από επιστολές, δημοσιεύματα και αθλητικό τεκμηριωτικό υλικό πιστοποιεί ότι η ένδοξη ιστορία αυτού του τόπου που ξεκίνησε πριν 2500 χρόνια συνεχίζεται.
Σ' αυτήν τη νέα γωνιά λοιπόν, γίνεται ξεχωριστή μνεία για τον Αντώνη,  γεγονός που συγκίνησε τον ίδιο και δήλωσε πως είναι πολύ μεγάλη τιμή!
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:
Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται ο Α. Παπαδημητρίου.

Η νέα ενότητα του μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, αφιερωμένη στον πρώτο Ημιμαραθώνιο του Μαραθώνα.

ΥΓ: Όπως βλέπετε, οι διακρίσεις του Αντώνη Παπαδημητρίου είναι πάρα πολλές και σπουδαίες, οι οποίες, μαζί με τα διθυραμβικά σχόλια του κόσμου και μαζί με τις βραβεύσεις για τον ίδιο, συνεχίζονται με μεγάλο ρυθμό. Όμως, δίπλα σ' αυτά τα θετικά, βρίσκεται κι ένα αρνητικό· εκτός Χαλκιδικής είναι ένας μεγάλος αθλητής και τον τιμούν σε πολλά μέρη, ενώ μέσα στη Χαλκιδική ξεχνούν (σ.σ. οι δημοτικές αρχές) να τον βραβεύσουν -το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν για έναν τέτοιο μεγάλο αθλητή που εκπροσωπεί τον τόπο μας-. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.