Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013

Εκπληκτικό φινάλε χρονιάς για τον Αντώνη Παπαδημητρίου!

Τερματισμός 2ου Φιλιππείου δρόμου
Εκπληκτικό φινάλε, για το έτος που διανύουμε (2013), πραγματοποίησε ο Ορμυλιώτης Αντώνης Παπαδημητρίου, ένας από τους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους και αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης. Μετά τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και την 4η θέση τον Νοέμβριο, ήρθαν τρεις πρωτιές για να επιβεβαιώσουν την τρομερή φόρμα που έχει τελευταία ο Αντώνης. Μέσα σε διάστημα δεκαπέντε ημερών, κατάφερε να τερματίσει πρώτος τρεις φορές σε ισάριθμους αγώνες, αρχικά στην Αριδαία, στη συνέχεια στη Βέροια και τέλος στην Πυλαία. 
"Οι αγώνες έλαβαν τέλος για φέτος.", όπως ο ίδιος δηλώνει, και  συνέχισε λέγοντας πως θέλει να ξεκουραστεί και να περάσει ευχάριστα τις γιορτές με τα αγαπημένα του πρόσωπα στην Ορμύλια. 
Όταν ρωτήθηκε για τον προγραμματισμό του 2014, ανέφερε πως δεν έχει κάτι σίγουρο ακόμα στο μυαλό του, αλλά ήδη σκέφτεται να συμμετάσχει σε αρκετές διοργανώσεις, μεταξύ αυτών, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου τον Φλεβάρη, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου τον Μάΐο, αλλά ακόμη σκέφτεται και για κάποιον Μαραθώνιο σε Ευρωπαϊκή πόλη, με πιο πιθανή επιλογή, αυτή του Μιλάνου στις 6 Απριλίου. 

Δείτε παρακάτω τους τρεις αγώνες που συμμετείχε και κέρδισε ο Αντώνης μέσα σε διάστημα δεκαπέντε ημερών:Αγώνας 5.000μ Λουτρών "Πόζαρ" Αλμωπίας (1/12/2013)
Την 1η Δεκεμβρίου, ο Αντώνης Παπαδημητρίου, βρέθηκα στα Λουτρά "Πόζαρ" της Αριδαίας για τον αγώνα των 5.000 χλμ, όπου κέρδισε άνετα τον αγώνα με χρόνο 16:51. Εκτός από την απονομή του βραβείου του για την πρώτη θέση, του απονεμήθηκε και μία τιμητική-αναμνηστική πλακέτα για την παρουσία του στον αγώνα ως ο 4ος Έλληνας αθλητής του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.
Δεύτερος ήρθε ο Κουρκουρίκης Ιωάννης του Ο.Μ.Γ. με χρόνο 19.12, ενώ τρίτος ο Καραχάλιος Κωνσταντίνος  του Σ.Δ.Υ. Κοζάνης με χρόνο 19.13. Παράλληλα, διεξήχθη ημιμαραθώνιος αγώνας.
Δείτε αναλυτικά αποτελέσματα εδώ.
Απονομή τιμητικής-αναμνηστικής πλακέτας


2ος Φιλίππειος δρόμος (14.600μ) (8/12/2013)
Εφτά μέρες μετά τα Λουτρά "Πόζαρ", στις 8 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης βρέθηκε στους Βασιλικούς τάφους της Βεργίνας για την εκκίνηση του 2ου Φιλιππείου δρόμου. Του πήρε 49 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα για να καλύψει τη διαδρομή και να φτάσει πρώτος στο Δημαρχείο της Βέροιας, με διαφορά δύο λεπτών και εφτά δευτερολέπτων από τον δεύτερο Τσιανάκα Απόστολο του Σ.Δ. Βέροιας. Ο Γάζος Δημήτρης του Ο.Μ.Γ. ήρθε τρίτος με 52:42.
Δείτε ναλυτικά αποτελέσματα εδώ.

2ος Γύρος Πυλαίας (14.800μ) (15/12/2013)
Την τρίτη πρωτιά σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε το πρωί της περασμένης Κυριακής, ο Αντώνης Παπαδημητρίου, στον 2ο Γύρο της Πυλαίας. Ο χρόνος του ήταν 53:14, βελτιωμένος κατά ένα περίπου λεπτό από πέρσι, όπου πάλι κατέκτησε την πρώτη θέση. Η δεύτερη θέση κρίθηκε πάνω στο νήμα με τον Αποστολίδη Παύλο, να κερδίζει κατά ένα δευτερόλεπτο τον Αρώνη Πλάτωνα.
Δείτε αναλυτικά αποτελέσματα εδώ.
Εκκίνηση
Τερματισμός
Απονομή 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.